Flipkart The Grid Big Billion Day Game Answers – Win With Stars

Flipkart The Grid Big Billion Day Game Answers
Flipkart The Grid Big Billion Day Game Answers

Flipkart The Grid Game Answers: Flipkart is back with another exciting game for big Billion day in their app. The Game name called The Big Billion Days The Grid Quiz Answers. You can see The Grid Quiz game answers 2nd October 2020. So Play and Win up to Rs.10 Laks Cash Prize With Stars.

Flipkart The Grid Game Answers Details(The Big Billion Days)

  • Quiz Name – Flipkart BBD The Grid
  • Contest Prize – Rs. 10 Lakhs cash Prize, Upto Rs. 650000 worth gift vouchers, up to 1 crore super coins
  • The Big Billion Days The Grid Contest Date – 1st October 2020
  • Result – On Big Billion Day

How To Play Flipkart The Grid big Billion day rewards quiz

  1. Go to the Flipkart Game Zone/ Video Section on the Flipkart app
  2. Open The Grid win with the stars quiz? Section.
  3. Answer The Questions with Above Answers
  4. Win Rs. 1000 or Rs. 50 Flipkart Gift Vouchers Daily

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today

Flipkart Fake or Not Answers Today


Flipkart The Grid Big Billion Day Game Answers

Manish Paul

1) What are the different versions of an android named after?

Answer: desserts

Virat Kohli

2) What is the typical size of a Cricket bat?

Answer : 1.2-1.4kg

Deepika Padukone

3) How many minutes shortest badminton match lasted ?

Answer: 6 minutes

Alia Bhatt

4)What kind of heel I’m wearing today?

 

Answer: Stilettos

Kichcha Sudip

5) What kind of shoes got their name because they don’t make any noise while walking?

Answer: Sneakers

Samantha Akkineni

6) In which country did Polka Dots arrived from?

Answer: Germany

Amitabh Bachchan

7) What’s the number I typed on my phone?

Answer: wait for Big Billion Day day 1 (Guess 1-100 )


So, This Post is all about Flipkart The Grid Big Billion Day Quiz Game Answers. If you found this helpful for you then please feel free to share this post with your friends. However, you can bookmark this post for future Flipkart The Grid quiz answers today. Finally, Thanks for visiting our website and have a nice day.

Related Posts:

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here