Flipkart Fake or Not Fake Answers Today 10th October 2020

Flipkart Fake or Not Fake Answers Today
Flipkart Fake or Not Fake Answers Today

Flipkart Fake Or Not Fake Answers Today

Hello Guys, If you are searching for Today fake or not fake answers in Flipkart, Then this will be a perfect post to find the correct answers. Flipkart Fake Or Not Quiz Answers, Today fake or not fake answers.

Telegram Broadcast: https://telegram.dog/s/Shoppingdeal4u (Search @Shoppingdeal4u)

Flipkart Fake Or Not Fake Game Answers: 10th October 2020

Firstly, Go to the Flipkart app and Click on Game Zone or Video section, Then Scroll down there you can find the Fake or Not Section. So, Answer the questions and if all your answers are correct, you can win a minimum of 5 super coins daily. For Lucky 100 Winners will reward Rs.1000 Gift Vouchers.


Flipkart fake or not quiz answers Rewards

  1.  ₹1000 Gift Voucher for 100 winners
  2. ₹50 Gift Voucher for 3000 winners
  3. Super coins for remaining winners

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers – 10 October

Q1: An American City Honoured Dr. B.R.Ambedkar By Having His And His Wife’s Photo On Public Buses

Answer 1: Fake

Q2: Children Under The Age Of 14 Cannot Experience Depression

Answer 2: Fake

Q3: As We Grow Older We Get Shorter

Answer 3: Not Fake

Q4: The World’s First Computer Programmer Was A Woman

Answer 4: Not Fake

Q5: The Unicorn Is A Country’s National Animal

Answer 5: Not Fake


Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers – 9 October

Q1: The Name Of Which Of These IPL Teams Was Changed In 2018?

Answer 1: Delhi Daredevils

Q2: Who Was The First Indian Captain Of An IPL Team To Score A Century?

Answer 2: Sachin Tendulkar

Q3: The Two Top Highest Individual Scores In The IPL Have Been Recorded In Which City?

Answer 3: Bengaluru

Q4: Which Of These IPL Records Is Not In His Name?

Answer 4: Fastest Fifty

Q5: Who Among These Has Scored The Highest Runs In A Single IPL Season?

Answer 5: Virat Kohli

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers – 8 October

Q1: The World’s Highest Airstrip Is In India

Answer 1: Not Fake

Q2: Seawater Is Salty Due To Fish Urine

Answer 2: Fake

Q3: Titanic II will take the same route as the original ship

Answer 3: Not Fake

Q4: An Egyptian Mummy Was Issued A Passport To Travel

Answer 4: Not Fake

Q5: ‘Hollywood’ Sign In Los Angeles Was Once Made Into ‘Hollyweed’

Answer 5: Not Fake


Flipkart Fake or Not Fake Answers – 7 October 2020

Q1: A Music Device With An Indian Song Has Been Sent Out Of Solar System

Answer 1:  Not Fake

Q2: Is There A Volcano Which Erupts Blue Flames

Answer 2: Not Fake

Q3: Coffee Stunts Growth Of Children

Answer 3: Fake

Q4: Dolphins Cant Breathe Under Water

Answer 4: Not Fake

Q5: Yash Chopra was The First Bollywood Director To Shoot In Switzerland

Answer 5: Fake


Flipkart Fake or Not Fake Answers – 6 October 2020

  1. An Indian teenager built the smallest satellite to be launched in space

Ans: Not Fake

2. Pyramids are only found in Egypt

Ans: Fake

3. The youngest person to receive heart surgery was one minute old

Ans: Not fake

4. Raja Harishchandra was the first motion picture shot in India

Ans: Fake

5. an American team is called Bengals and has a Bengal tiger as a mascot

Ans: Not fake

Flipkart Fake or Not Fake Answers – 5 October 2020

1) Donald duck was banned in some countries because the cartoon doesn’t wear pants

Answer: Fake

2) A man chanted ‘Modiji’ for 24 hours in his YouTube channel

Answer: Not Fake

3) The organization that names hurricanes have run out of names in this season

Answer: Not Fake

4) A leopard entered Taj’s Ranthambore resort

Answer: Fake

5) Boy missed NEET 2020 exam by 10 minutes after traveling for 700 km

Answer: Not Fake


Flipkart Fake or Not Fake Answers – 4 October 2020

Q1. The sale of e-cigarettes is banned in India.

Ans. Not Fake

Q2. Cutting an earthworm into two produces two new earthworms

Ans. Fake

Q3. A man lied about being COVID +ve to spend time with his lover

Ans. Not Fake

Q4. OM SHANTI OM is Deepika padukone Debut film

Ans. Fake

Q5.Killer whales are actually dolphins

Ans. Not Fake


Flipkart Fake or Not Fake Answers – 2 October 2020

1. In 1948 no one was awarded The Nobel Peace Prize

Answer: Not Fake

2. Robot dogs are being used to maintain social distancing in Singapore

Answer: Not Fake

3. Apple Inc. gets its name from the apple that fell on Isaac Newton :

Answer: Fake

4. The Moon completes one revolution around the Earth in one day :

Answer: Fake

5. Rishi Kapoor paid money to get an award for Bobby :

Answer: Not Fake


Flipkart Fake or Not Fake Answers – 1 October 2020

1.american president Donald trump told people to vote twice

Answer: not fake

2.the fruit sitaphal is native to India

Answer: fake

3.chinese tourists were seen on the Indian side of pangong lake

Answer: fake

4.Bajrangi Bhaijhan was partly inspired by an old Telugu movie

Answer: not fake

5.one of the worlds expensive coffee is from animals poop

Answer: not fake

Flipkart Fake or Not Fake Answers – 30 September 2020

Question 1. Canadian PM Justin Trudeau backs Tamil Nadu anti hindu movement

Answer: Fake

Question 2. There is no gravity in space

Answer: Fake

Question 3. High Heels were originally made for men

Answer: Not Fake

Question 4. Akbar had Mahabharata translated into Persian under the name ‘Razmnama’

Answer: Not Fake

Q5. Donald Trump had a cameo role in the movie Home Alone

Answer: Not Fake


Flipkart Fake or Not Fake Answers – 29th September 2020

Question 1. frequently cracking your knuckles can cause arthritis

Answer: Fake

Question 2. ministry of corporate affairs to give laptops to students at 3500

Answer: Fake

Question 3. pluto’s highest mountain ranges are named Edmund Hillary and Tenzing Norgay

Answer: Not Fake

Question 4. Amrish puri acted in steven spielbergs movie

Answer: Not Fake

Question 5. a bar in Delhi sells fresh air to people

Answer: Not Fake

Flipkart Fake or Not Fake Answers – 28th September 2020

Question 1. The Payment app BHIM is Named after Dr. B.R Ambedkar

Answer: Not Fake

Question 2. Every year Sudha Murthy Spends one-day Selling Vegetables

Answer: Fake

Question 3. Cancers can be caused by Bacteria and Virus

Answer: Not Fake

Question 4. Dandruff can Spread from one person to Another

Answer: Fake

Question 5. Akshay Kumar drinks cow Urine

Answer: Not Fake


Flipkart Fake or Not Fake answers – 27th September 2020

Question 1. Dangal is the highest-earning Non-English foreign language movie in china

Answer: Not Fake

Question 2. India has been declared as polio-free by the WHO

Answer: Not Fake

Question 3. Tata Motors has launched cab services to compete against Uber and ola?

Answer: Fake

Question 4. Skin is the largest organ in the human body

Answer: Not Fake

Question 5. Jingle bells Was written for Christmas

Answer: Fake

Flipkart Fake or not fake answers – 26th September 2020

Question 1. Lalu Prasad Yadav has a daughter named after government legislation.

Answer: Not Fake

Question 2. Nasa recorded Om sound from the Sun

Answer: Fake

Question 3. Humans are either right-brained (creative) or left-brained (logical)

Answer: Fake

Question 4.A female python laid eggs despite not being near a male for 15 years

Answer: Not Fake

Question 5. The first international cricket match was played between the USA and Canada

Answer: Not Fake


Flipkart Fake or not fake answers – 25th September 2020

Question 1. Urine contamination in swimming pools can cause redness in the eyes

Answer: Not Fake

Question 2. Bill Gates listed “Toilet Ek Prem Katha” as one of the most inspiring things of 2017

Answer: Not Fake

Question 3. Albert Einstein failed math in school

Answer: Fake

Question 4. India’s first IIT was set up in a former prison

Answer: Not Fake

Question 5. The government was buying COVID 19 kits in 2018

Answer: Fake


Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 24th September 2020

Question 1. Indian airforce tweeted that a Rafale had crashed and the pilot was martyred

Answer: Fake

Question 2. A circus in Germany sold lion poop to raise funds

Answer: Not Fake

Question 3. Virat Kohli is the only player to have played for the same team in all season of the IPL

Answer: Not Fake

Question 4. A piece of paper can’t be folded in half more than seven times.

Answer: Fake

Question 5. ISRO has not had a PSLV numbered 13 in all its 50 launches

Answer: Not Fake


Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 23rd September 2020

Question 1. Amartya Sen said India’s economy would be hit by the PUBG ban

Answer: Fake

Question 2. In Bhopal, a pair of frogs were married to appease the rain gods

Answer: Not Fake

Question 3. The Indian national congress party’s symbol used to have two bullocks on it

Answer: Not Fake

Question 4. There are people who work as professional fart smellers

Answer: Not Fake

Question 5. Pakistan fighter jet flies under a bridge

Answer: Fake


Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 22nd September 2020

Question 1. A man blew up a part of his house while chasing a fly

Answer: Not Fake

Question 2. Bengaluru was the first Asian city to get street lights

Answer: Not Fake

Question 3. Elephants are afraid of mice

Answer: Fake

Question 4. Lord Hanuman is mentioned in the movie Black Panther

Answer: Not Fake

Question 5. Golden Temple in Amritsar lit hundreds of lanterns during Diwali

Answer: Fake


Here are some Flipkart Gift Vouchers Winning Screenshots:

flipkart fake or not answers october
Flipkart fake or not answers October

Related Posts:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here