Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today – 10th October 2020

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today
Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today
Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 10th October 2020 Today: Here is the post about Flipkart daily trivia questions and answers. If you are searching for Flipkart daily trivia quiz answers, Then this will be a perfect post to find the correct answers.

Telegram Broadcast: https://telegram.dog/s/Shoppingdeal4u (Search @Shoppingdeal4u)

Flipkart Daily Trivia Quiz – is a contest conducts by Flipkart. You can play and win exciting prizes and Gift vouchers daily.  So, Follow this pos for Flipkart quiz answers.


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 10 October 2020

Q1: Chris Gayle’s Highest Individual Score Came Against Which IPL Team?

Answer 1: Pune Warriors India

Q2: Since Which Season Is The Umpire Decision Review System Being Used In All IPL Matches?

Answer 2: 2018

Q3: Which Of These Teams Has Played In The Least Number Of IPL Seasons?

Answer 3: Kochi Tuskers Kerala

Q4: Which IPL Team Shares Its Name With The NHL Team From Washington DC?

Answer 4: Delhi Capitals

Q5: Who Among These Was The First Indian To Hit A Century In The IPL?

Answer 5: Manish Pandey


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 9 October 2020

Q1: India Hasn’t Won An Olympic Medal In Hockey After The Introduction Of Artificial Grass

Answer 1: Fake

Q2: A Letter Was Delivered 100 Years After It Was Posted

Answer 2: Not Fake

Q3: The Police Are Employing Geese For Patrolling Duty

Answer 3: Not Fake

Q4: The Five Letters KMPH On The KXIP Logo Represent The Names Of The Owners

Answer 4: Fake

Q5: Rainbow Corn Is Edible And Can Be Grown Easily

Answer 5: Not Fake


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 8 October 2020

Q1: Who Among These Did Shreyas Iyer Replace As The Captain Of The Delhi-based IPL Team In 2018?

Answer 1: Gautam Gambhir

Q2: In Which Year Did The First-Ever Super Over Take Place In IPL History?

Answer 2: 2009

Q3: Who Holds The Record Of The Highest Score By An Indian Batsman In The IPL?

Answer 3: K. L. Rahul

Q4: Which Of These IPL Teams Has Not Won An IPL Season Hosted In India?

Answer 4: Deccan Chargers

Q5: Most IPL Teams Are Being Coached By Which Country’s Players In 2020?

Answer 5: Australia


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 7 October 2020

Q1: How Many Teams Have Been Captained By Former India Captain MS Dhoni?

Answer 1: Two

Q2: Which Of These Teams Has Won The IPL Only Once?

Answer 2: Sunrisers Hyderabad

Q3: In The Only Ball Bowled In His Career, Which Indian Did Adam Gilchrist Dismiss In The IPL?

Answer 3: Harbhajan Singh

Q4: Apart From England, Which European Country’s Player Has Been Seen In The IPL?

Answer 4: Netherlands

Q5: Which Of These Players Had The Most No. Of Ducks In IPL Before The Beginning Of The 2020 Season?

Answer 5: Parthiv Patel


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today – 6 October 2020

1) Which of these teams’ home ground is named after the ruler of an Indian princely state?

Ans: Rajasthan Royals

2) Players of which of these countries were the latest to participate in the IPL?

Ans: Afghanistan

3) Who among these has captained more than one team in the IPL?

Ans: MS Dhoni

4) Which of these IPL teams has been captained by this spinner?

Ans: Mumbai Indians

5) Which of these is the only defunct team to win an IPL season?

Ans: Deccan Chargers


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today – 5 October 2020

1) With team does this actress co-own?

Ans: Kolkata knight riders

2) Which team’s secondary home ground is the JSCA Stadium in Ranchi?

Ans: Chennai super kings

3) Which of these Australians was the Most Valuable Player of the inaugural IPL?

Ans: Shane Watson

4) Which company is the owner of the Royal Challengers Bangalore team?

Ans: United spirits

5) Who among these is not one of the seven Indian commentators for IPL 2020?

Ans: Sanjay Manjrekar


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today 4 October 2020

1. Which IPL team does this Punjab opener play for?

Ans: Kolkata Knight Riders

2) In 2013, against which team did Chris Gayle make his IPL Record-Breaking 175* runs?

Ans: Pune warriors India

3) Who among these has won the mOst IPL Purple Cap awards?

Ans: Bhuvaneshwar Kumar

4) Which state is represented in domestic cricket by IPL debutant Devdutt Padikkal?

Ans: Karnataka

5) Who holds the record of hitting the most 50s in IPL?

Ans: David Warner


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 2 October 2020

1.which of these teams has played in all IPL seasons to date
Ans: Kolkata knight riders

2captain of Kxip in IPL 2020
Ans: K L Rahul

3identify this .indian businessman associated with CSK
Ans: N. Srinivasan

4.which Tyre company is the official strategic time out a partner of the IPL
Ans: CEAT

5.with 102 catches which player holds the record of taking the most catches in IPL
Ans: Suresh Raina


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today 1 October 2020

1) Which IPL team’s official anthem is Korbo Lorbo Jeetbo Re?
Ans: Kolkata Knight Riders

2) Which IPL team’s home ground is named after former prime minister Rajiv Gandhi?
Ans: Sunrisers Hyderabad

3) To which country does this Delhi Capitals
Ans: Nepal

4) Identify this Jharkhand cricketer who is a part of the Mumbai Indians team.
Ans: Ishan Kishan

5) Which of these Australians has been a captain in the highest number of IPL matches?
Ans: Adam Gilchrist


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today 30 September 2020

1) Which former IPL team’s home ground wa the MCA Stadium?
Ans : Rising Pune supergiant

2) He is the only English player to captain an IPL team. Identify him.
Ans : Kevin Pietersen

3) He is the only person from his country to play in the IPL. Which country does he belong to?
Ans : Netherlands

4) In which IPL team’s logo would you see the Sudarshan Chakra?
Ans : Mumbai Indians

5) After M. S. Dhoni, who has played the role of a captain in most IPL matches?
Ans : Gautam Gambhir


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today 29 September 2020

Question 1. Who is the most successful captain in the IPL with 4 title wins?

Answer: Rohit Sharma

Question 2. After which politician is the Delhi Capitals home ground name?

Answer: Arun Jaitley

Question 3. identify this Rajasthan Royals player who is the youngest player to score an IPL fifty.

Answer: Riyan Parag

Question 4. Which of these players has played for MI, RCBPWIKKR, and now RR in 2020?

Answer: Robin Uthappa

Question 5. Which of these countries’ players has never captained an IPL team?

Answer: Bangladesh


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today 28 September 2020

Question 1) Which of these stadiums is the home ground of the KKR team?

Answer: Eden Gardens

Question 2) Which IPL team’s mascot is a lion called Moochu Singh?

Answer: Rajasthan Royals

Question 3) Which team has a band on the logo with KJHPH written on it?

Answer: Kings XI Punjab

Question 4) Which player has won as well as lost the most IPL matches as captain?

Answer: M. S. Dhoni

Question 5) Which former IPL team’s owner do you see in the picture?

Answer: Gujrat Lions


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 27th September 2020

Question 1) Which team is being coached by this New Zealand cricketer?

Answer: Kolkata knight riders

Question 2) Which of these is the official anthem of the IPL team Rajasthan Royals?

Answer: Halla Bol

Question 3) Who among these was banned in the 2008 IPL season for slapping another cricketer?

Answer: Harbhajan Singh

Question 4) Which team bought Piyush Chawla, the most expensive Indian of IPL 2020?

Answer: Chennai Super Kings

Question 5) Who among these West Indian cricketers has played all his IPL matches for the same team?

Answer: Kieron Pollard


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 26th September 2020

Question 1.the web series roar of the lion based on which IPL team

Answer: Chennai super kings

Question 2. identify the .products mother brand from the snippet

Answer: one plus

Question 3. color of the jersey of IPL team Rajasthan Royals

Answer: pink

Question 4. this tv is a fine product of imagine and intelligence what all would be the features in a masterpiece

Answer: all of the above

Question 5. which of the Edu tech companies is one of the official partners of ipl 2020

Answer: unacademy

Question 6. this particular feature of the pro model of masterpiece tv sets aside from all of its contemporaries

Answer: sliding soundbar


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 25th September 2020

Question 1: What was the IPL team Delhi Capitals earlier known as?

Answer: Delhi Daredevils

Question 2: On which of these continents was the 2009 IPL season organized?

Answer: Africa

Question 3: Identify this Mumbai Indians player

Answer: Aditya Tare

Question 4: Which of these is the official broadcast partner of the Indian Premier League?

Answer: Star India

Question 5: Which IPL team holds the record for the most playoff appearances without a title?

Answer: Royal Challengers Bangalore

How to Flipkart Daily Trivia quiz 26 September – Daily Trivia Quiz Answers

  1. Open Flipkart Mobile App
  2. Go to the Flipkart Game Zone
  3. Click On Daily Trivia Banner
  4. Answer The Questions with Above Answers

Flipkart Daily Trivia Quiz Details

flipkart play and win answers Daily Trivia

Finally, This is the post for the correct answers for the Daily Trivia quiz. So, you will get correct answers for the contest every day and win assured Flipkart gift vouchers.

Flipkart Super coins:

flipkart super coin value, flipkart super coins benefits, flipkart super coins use, flipkart supercoins, how to use flipkart supercoins, supercoins in flipkart, flipkart super coin offers, flipkart super coins balance, flipkart super coins expire, flipkart super coins hack, flipkart super coins how to use, flipkart super coins only for members, flipkart super coins redeem
flipkart super coins usage, flipkart super coins use in tamil, flipkart super coins validity, flipkart super coins value, flipkart supercoins use, how many super coins for flipkart plus, how to redeem flipkart supercoins, supercoins flipkart redeem, supercoins on flipkart, what are flipkart supercoins, what is flipkart supercoin, what to do with flipkart supercoins, 50 super coins flipkart.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here