Amazon Festive Riddles Quiz Answers Solve & Win – All Answers in one Post

Amazon Festive Riddles Quiz Answers
Amazon Festive Riddles Quiz Answers

Amazon Festive Riddles Quiz, Answer And Win Quiz, Rs.50000, Sony 5.1 Home Theater System, 24K Gold Bar, One Plus 7T Answers Win Today – Hey Guys. here is the Answers of the All Questions of The Amazon Festive Riddles Quiz 2019.

How To Play Amazon Festive Riddles Quiz 

1. Firstly Download Amazon App From Your Android / iOS Device Store.

2. Then Open The App and click Sign In Option.

3. Now Search For “QUIZ” Word in Amazon App Search Bar.

4. Nou You Will See Daily Amazon Quiz Section.

5. Now Just Tap On Start Tab To Play The Quiz.

Amazon Festive Riddles Quiz Answers –  Win Oneplus 7T Pro

Amazon Oneplus 7T Pro Quiz Answers Today

1. I Eat, I Live. I Breathe, I Live. I Drink. What Am I?

Ans. Fire

2. I Am Tall When Young And Short When I Am Old. What Am I?

Ans. A Candle

3. I Weigh Nothing, But You Can Still See Me. If You Put Me In A Bucket, I Make The Bucket Lighter. What Am I?

Ans. A Hole

4. I Have Notes That Are ‘Top’, ‘Heart’ And ‘Base’. What Am I?

Ans. A Perfume

5. I Am Black When You Buy Me, Red When You Use Me And Gray When You Throw Me Away. What Am I?

Ans. Charcoal

Amazon Festive Riddles Quiz Answers –  Win Sony 5.1 Home Theater System

Amazon Sony 5.1 Home Theater System Quiz Answers Today

1. To Throw Me, You’d Prefer A Crowd. What Am I?

Ans. A Diwali Party

2. I Turn Everything But I Do Not Move. What Am I?

Ans. Mirror

3. I Am A Kind Of Coat That Can Only Be Put On When Wet. What Am I?

Ans – Paint

4. I Can Be Draped In Over 80 Styles Including Nivi, Gujrati, And Maharashtrian. What Am I?

Ans. A Saree

5. Whoever Makes It, Tells It Not; Whoever Takes It, Knows It Not; And Whoever Knows It, Wants It Not.

Ans. Fake Currency

Amazon Festive Riddles Quiz Answers –  Win Rs.50000

Amazon Rs.50000 Quiz Answers Toady

1. Scratch My Head, See Me Turn From Black To Red. What Am I?

Ans. A Match Stick

2. Round And Round, Never Off The Ground. What Am I?

Ans. Chakri/ Chakra/Zamin Chakkar

3. I Can Be Cracked, Made, Told, And Played. What Am I?

Ans. A Joke

4. I Go Up, I Go Down. Towards The Sky & The Ground. What Am I?

Ans. Rocket Firecracker

5. Light Me Up For A Sprinkle Of Gold. What Am I?

Ans. Flower Pot (Anaar)

Amazon Festive Riddles Quiz Answers –  Win 24K Gold Bar

Amazon 24K Gold Bar Quiz Answers Today

1. What Gets Wetter As It Dries?

Ans. A Towel

2. A Box Of Diamonds That Most Love To Eat. What Am I?

Ans. Sugar

3. What Begins With T Ends With T And Has T In It?

Ans. A Tea Pot

4. What Has A Face And Two Hands But No Arms Or Legs?

Ans. A Clock

5. I Have Hearts But No Other Organs. What Am I?

Ans. A Deck Of Cards

6. A Carpet Of Rice, Flour, Sand Or Petals. What Am I?

Ans. Rangoli

DETAILS OF THE CONTEST:

1. This Contest will commence on 19 October 2019 from 00:00:01 a.m. (IST) to 3rd November 2019 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) Riddles will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz riddles correctly, you will be entitled to a lucky draw that will be carried out amongst participants who have answered that particular riddle correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the riddles and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning a One Plus 7T Pro (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

 

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here